Kmo-groeisubsidie boost Hoorcentrum Norman bij innovatie van duurzame oordoppen

Klantengetuigenis

Wie regelmatig op festivalweides of in drukke concerttempels te vinden is, kent – of draagt – ze ongetwijfeld: de beschermende oordoppen. Van de mousse versie tot de op maat gemaakte otoplastiek; de variaties zijn uiteenlopend net als de bijhorende prijzen en het draagcomfort.

Klar oordoppen

Norman - al jaren expert in hooroplossingen – wilde inspelen op het belang van en de vraag naar gehoorbescherming op maat maar dit tegen een betaalbare prijs maar ook met oog voor draagcomfort én duurzaamheid. Via het team van Baker Tilly werd Nicolas Norman op de hoogte gebracht van mogelijke subsidieopportuniteiten voor hun ambitieus verhaal.

Vanuit hun innovatiedrang en de vraag in de markt ontwikkelde de audioloog een universele oordop die zich wel ‘gedraagt’ en ook voelt als een op maat gemaakte oordop, maar met de kostprijs van een high-end universele oordop. Klar was geboren. Bovendien bestaat de innovatieve oordop uit milieuvriendelijke materialen. Een meer dan duurzaam alternatief voor de mousse variant. 

De markt voor universele oordoppen is booming maar de ontwikkeling van de innovatieve gehoorbescherming zet Klar alvast op de kaart in en buiten Europa.

“Door innovatie investeren we in de toekomst van ons bedrijf en onze planeet. A-Chief matchte meteen onze ambitie met de kmo-groeisubsidie. Hierdoor konden we inzetten op het inkopen van externe expertise voor de ontwikkeling van onze innovatie. Bovendien konden we ook meteen onze go-to-market versnellen met de aanwerving van een business development manager.” aldus zaakvoerder Nicolas Norman.

Klar oordoppendoosje

"Dankzij de kmo-groeisubsidie versterken we onze groei en boosten we onze marktpositie in binnen- en buitenland. Door de samenwerking met A-Chief konden wij focussen op onze innovatie en groeiplannen.”
 

Heb je een concreet project of denk je aan opportuniteiten rond 

  • innoveren
  • internationaliseren
  • digitaliseren
  • circulair en duurzaam ondernemen?

Dan kan de kmo-groeisubsidie de boost zijn waar jij naar op zoek bent. Je kan zo tot 50.000 euro subsidie binnenhalen voor het inhuren van strategisch extern advies en het aanwerven van een strategische medewerker.
Benieuwd of je project in aanmerking komt of welke subsidies nog mogelijk zijn voor je bedrijf? Neem contact op met A-Chief, zij matchen graag jouw ambitie met de juiste subsidie.
Begeleiding bij uw subsidieaanvraag